Димитър Бербатов стана посланик на Samsung България и на новата им

...
Димитър Бербатов стана посланик на Samsung България и на новата им
Коментари Харесай

Димитър Бербатов стана посланик на новата серия на Samsung - S22

Димитър Бербатов стана дипломат на Samsung България и на новата им серия Galaxy S22.

Бившият нападател и претендент за президент на Българския футболен съюз означи присъединението си към „ новия си тим “ #teamGalaxy с обява във Фейсбук.

„ Влизам в нов тим, с нов номер – 22, и означавам – #GalaxyS22Ultra в стилно черно. Моят избор да „ играя играта “ в всекидневието си. По моя метод и по моите стандарти “, написа 41-годишният някогашен футболист на „ Манчестър Юнайтед “, „ Тотнъм “ и „ Байер “ (Леверкузен).

От компанията приветстваха Бербатов с думите, че той е персона, потвърдила се с професионалните си триумфи в България и в чужбина, както и със своята обществена ангажираност. В рамките на партньорството със Samsung България той ще бъде дипломат на марката и на най-новата му серия.

Galaxy S22 Ultra съчетава функционалността на Galaxy Note и доста от преимуществата на серията S. Той е с вграден стилус, усъвършенствано шаси и 6,8-инчов QHD+ екран. Гърбът му е със предпазено стъкло Corning Gorilla Glass Victus+, което към този момент се предлага единствено в тази серия смарт телефони. 

S22 Ultra е екипиран с четири съществени камери, най-голямата от които е със 108 мегапиксела, а предният датчик за селфи фотоси е с 40 MP.

Останалите два модела от новата серия на Samsung са S22 и S22 Plus.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР